Over Puur bij Eveline

Ruim veertig jaar is Dr. Spiller actief op het gebied van cosmetica. In de Beierse Alpen van zuid Duitsland maakt hij een breed scala aan producten voor huidverzorging. Hij maakt zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke ingrediënten, waardoor zijn product biocosmetisch genoemd mag worden: Dr. Spiller Biocosmetic.

In een eigen laboratorium is Dr. Spiller voortdurend bezig met de verfijning en uitbreiding van producten. Het assortiment omvat ruim 150 produkten voor huidverzorging. Van een reiniging en tonic tot complete Wellness concepten. Daarnaast kent Dr. Spiller een serie “probleemoplossers” voor probleemhuiden.

Dr. Spiller heeft de huid als uitgangspunt genomen. Daarom zijn nagenoeg alle cremes op basis van een water in olie emulsie. Deze structuur van emulsie wordt beter door de huid opgenomen. Hierdoor hebben de werkstoffen een langere en effectievere werking. De producten staan bekend om hun milde en aangename geur, makkelijke opname en hun hoge verdraagzaamheid.

Dr. Spiller maakt gebruik van een hoge concentratie hoogwaardige en heilzame werkstoffen, die een langdurige werking garanderen. De producten bevatten een minimum aan emulgatoren en conserveringsmiddelen.

Dr. Spiller staat er om bekend dat zijn producten een uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding hebben.